Δε μας αρέσει να μας αντιμετωπίζουν ως άλλη μια, κοινή, βιομηχανία. Γιατί νιώθουμε ότι δεν είμαστε.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι υποχρέωση της οποιασδήποτε βιομηχανίας να είναι στο πλευρό της τοπικής κοινότητας και όχι απέναντί της.

Για την ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Ε.Π.Ε. κοινωνική ευθύνη είναι να συνεργαστεί με τοπικούς φορείς, επιχειρήσεις, ομάδες. Και φυσικά με τους ντόπιους. Με τον καθένα από εσάς.

Μιλήστε μας. Θέλουμε να ακούσουμε τις ιδέες σας.

Δράσεις Κοινωνικής ευθύνης

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣΑγοράζετε πυρηνόξυλο από το ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Ε.Π.Ε.; Ένα ευρώ κάθε φορά, μπαίνει στον «κοινωνικό» κουμπαρά μας. Στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε το αξιόλογο έργο του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Ιεράπετρας, πάμε παρέα. Γιατί με κάθε λιανική αγορά πυρηνόξυλου του εργοστασίου μας, 1€ ανά τόνο διατίθεται στο έργο του. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δε δέχεται χρηματικές δωρεές. Έτσι, με τα χρήματα που συγκεντρώνονται, ανά χρονικά διαστήματα, προμηθεύουμε τα ράφια με προϊόντα βασικής ανάγκης για όσους δεν έχουν την οικονομική δύναμη να τα αγοράσουν. 

Στηρίξτε μας για να στηρίζουμε.


«ΤΣΑΝΤΕΣ ΧΑΡΑΣ»

«ΤΣΑΝΤΕΣ ΧΑΡΑΣ»Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Χριστούγεννα 2012-13
Ο Ε.Ε.Σ. διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά τη δράση «Τσάντες Χαράς» ζητώντας να προσφέρουμε όλοι, τις μέρες των Χριστουγέννων, λίγη ζεστασιά σε οικογένειες της Ιεράπετρας που έχουν ανάγκη.  Έτσι κι εμείς, γεμίσαμε μερικές σακούλες με καλούδια, αγάπη και ευχές και πήραν το δρόμο τους.